Referenser

Emelie Alm - Kompositör

"Inför vår nya satsning ”Läslov med MysRys” på Alfons Åbergs Kulturhus bad jag Emelie Alm att komponera en signatur som skulle vara lite läskig och samtidigt lockande. Resultatet blev över förväntan eftersom Emelie hittade helt rätt tonläge och lyckades även samarbeta med en femåring som talade in ett budskap. Jag är mycket imponerad över Emelies lyhördhet och kreativitet och kan varmt rekommendera henne. Vi kommer förstås att använda signaturen även för kommande ”Läslov med MysRys” på höstlovet."

 

Anna Forsgren - VD Alfons Åbergs Kulturhus

____________________________

Emelie är väldigt lätt att arbeta med! För mig utan någon större kunskap om musik, men med en tydlig bild av vad jag vill ha, har det tidigare varit krångligt att arbeta med musiker. Men Emelie har en otrolig förmåga att snabbt skapa precis det jag vill åt utan att jag behöver använda mig av musiktermer. Nu vill jag inte arbeta med någon annan!

Tord Caligari - varietéartist

____________________________

"Att arbeta med Emelie var både roligt och inspirerande. Med fin lyhördhet för våra visioner och tankar om föreställningen skapade hon magisk, stämningsfull och storslagen musik. Ett mycket bra och kreativt samarbete. Jag skulle varmt rekommendera Emelie till alla produktioners framtida musiksamarbeten."

 

Matilda Jelse - regissör Varning för världen, Teater Gapet

____________________________

"Teater Tofta beställde musik av Emelie till familjeföreställningen En Förtrollad Jul, och materialet vi fick motsvarade verkligen våra förväntningar på ett jättefint sätt! Samarbetet var enkelt och lyhört, musiken var av hög kvalitet och passade väl in i pjäsen precis så som vi önskade. Vi skulle inte tveka inför att anlita Emelie igen, och hoppas att vi får möjlighet till det någon gång!"

 

Susanna Helldén - producent Teater Tofta

____________________________

"Emelie var fantastisk att jobba med, hon tolkade mina idéer om ljudet perfekt och värnade om att göra min vision rättvisa. Att kommunicera via mail från olika orter gick hur bra som helst. Jag kan verkligen rekommendera alla att samarbeta med denna stjärna!"

 

Madelene Lindberg - regissör till filmen Andas

____________________________

"Emelie Alm har dels hjälpt oss att arrangera och remixa vår egen musik, dels skrivit ny musik för våra scenshower. Hon är snabb på att producera material och mycket smidig att samarbeta med, dessutom ytterst lyhörd för kundens önskemål. Vi kan varmt rekommendera henne."

 

Hanna Sundelius - Varieté Vagant.

Mail: info@emeliealm.com